MATERIALEN

Naast de specifieke eigenschappen van de diverse Aeroflex isolatiematerialen, wordt de keuze welk Aeroflex isolatiemateriaal wordt toegepast vaak bepaald door het te isoleren object. Het isolatiemateriaal is verkrijgbaar als slang met een vaste lengte van 2 meter, slang op rol, plaat of plaat op rol, al dan niet zelfklevend.

 

Materialen / Aeroflex® slang op rol

AEROFLEX® slang op rol wordt vaak toegepast om in een keer een grote lengte buis of leiding te isoleren, zodat er geen lijmverbindingen hoeven te worden gemaakt. Daarnaast wordt vaak voor slang op rol gekozen om snijverlies tot een minimum te beperken als de te isoleren leidingen korter zijn dan 2 meter.

AEROFLEX® KKS - slang op rol

Leidingdiameters 6 - 35 mm
Isolatiedikte 6, 9, 13 en 19 mm
Lengte afhankelijk van isolatiedikte
Opties

Leverbaar als gesloten slang (KKS)

Naast de vele keuzemogelijkheden in diameters en isolatiedikten, die onderdeel uitmaken van ons voorraadprogramma, zijn er ook op klantwens specials leverbaar. Als enige fabrikant is Aeroflex in staat isolatiemateriaal te produceren in grote isolatiediktes. Een isolatiedikte van bijvoorbeeld 75 mm is een standaardproduct voor Aeroflex. Ook nog grotere isolatiediktes behoren tot de mogelijkheden. Deze extreme isolatiediktes worden onder andere toegepast in situaties waarbij oppervlakten of leidingen dienen te worden geïsoleerd met extreem lage temperaturen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor uw speciale toepassing.