MATERIALEN

Naast de specifieke eigenschappen van de diverse Aeroflex isolatiematerialen, wordt de keuze welk Aeroflex isolatiemateriaal wordt toegepast vaak bepaald door het te isoleren object. Het isolatiemateriaal is verkrijgbaar als slang met een vaste lengte van 2 meter, slang op rol, plaat of plaat op rol, al dan niet zelfklevend.

 

Materialen / Aeroflex® platen / platen op rol

AEROFLEX ® platen en platen op rol worden toegepast als bijvoorbeeld de buisdiameter groter is dan de standaard verkrijgbare afmetingen en voor het isoleren van tanks, luchtkanalen en andere “koude” vlakken. De platen en platen op rol zijn eveneens verkrijgbaar in een zelfklevende uitvoering. 

AEROFLEX® KKS - platen / platen op rol

Isolatiedikte 3 - 50 mm
Afmetingen 0,5 x 2 m I 1 x 2 m I Rollen 1 m Breed
Opties

Leverbaar als plaat (KKS MS) of als plaat op rol (KKS MSR). Beide zijn ook verkrijgbaar met zelfklevende tape (KKS MS SA / KKS MSR SA)

AEROFLEX® HF - platen / platen op rol

Isolatiedikte 3 - 50 mm
Afmetingen 0,5 x 2 m | 1 x 2 m | Rollen 1 m Breed
Opties

Leverbaar als plaat (HF MS) of als plaat op rol (HF MSR). Beide zijn ook verkrijgbaar met zelfklevende tape (HF MS SA / HF MSR SA)

Naast de vele keuzemogelijkheden in diameters en isolatiedikten, die onderdeel uitmaken van ons voorraadprogramma, zijn er ook op klantwens specials leverbaar. Als enige fabrikant is Aeroflex in staat isolatiemateriaal te produceren in grote isolatiediktes. Een isolatiedikte van bijvoorbeeld 75 mm is een standaardproduct voor Aeroflex. Ook nog grotere isolatiediktes behoren tot de mogelijkheden. Deze extreme isolatiediktes worden onder andere toegepast in situaties waarbij oppervlakten of leidingen dienen te worden geïsoleerd met extreem lage temperaturen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor uw speciale toepassing.